Kerstvoorstelling De Clown en het Kerstkind

In de Advents en Kersttijd spelen Roelant en Madeleine deze voorstelling, die geschikt is voor alle leeftijden. De voorstelling is doorspekt met zang, dans, muziek, verhaal en (clown)spel. Er zijn mooie en herkenbare Kerstbeelden, spannende, grappige en lachwekkende momenten. Roelant en Madeleine spelen daarbij zeven verschillende personages.

Het verhaal gaat over een clown, die net als de oude herder, droomt dat het Kerstkind geboren is. Samen met zijn clownsvrouw gaat hij op zoek naar een geschikt geschenk voor het Kind: dat brengt nog heel wat teweeg! En als hij uiteindelijk op weg gaat, dan raakt hij dit geschenk weer kwijt, waardoor hij met lege handen bij de nieuwgeborene en zijn moeder aan komt... Daardoor heeft hij wel zijn handen vrij om het kindje even vast te houden en aan zijn hart te drukken!

Deze voorstelling is aan te passen voor verschillende gelegenheden en doelgroepen, zowel in duur als qua inhoud, in overleg met de opdrachtgever. Zij spelen deze voorstelling voor familie, verenigingen, instellingen, scholen en bedrijven.

Schrijf je in