Interakties

Madeleine is harpiste en podiumkunstenaar. Zij treedt op voor zowel groot publiek op podia door het hele land, als voor klein publiek op de vierkante centimeters rond een sterfbed... Zij speelt verschillende voorstellingen op scholen en in instellingen, maar ook openbaar, door het hele jaar heen. En zij geeft vorm aan vieringen zoals jubilea, huwelijken en uitvaarten.

Madeleine:

"Ik treed op met openbare voorstellingen en met besloten voorstellingen, die ik voor scholen of instellingen speel. Voor bedrijven, jubilea, feesten of andere vieringen maak ik een voorstelling op maat. Als de contactclown Malle speel ik voor de kwetsbare medemens: jonge kinderen, gehandicapten, dementerenden, zieken, stervenden. En daarnaast geef ik vorm aan huwelijkceremonies en uitvaarten.

Bij mijn voorstellingen, optredens en vormgeving van vieringen zet ik desgewenst de clown in, alsook de harp. Als ervaren contacttrainer betrek ik de aanwezigen die dat willen interactief in het verloop van mijn spel of de ceremonie. Ernst en humor, diepgang en lichtheid, zijn daarbij belangrijke ingrediënten. Daarbij draag ik er zorg voor dat mijn werk een onvergetelijke bijdrage wordt aan een bijzondere dag of een speciaal moment."

 

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen en optreedmogelijkheden op mijn voorstellingensite

Schrijf je in