Sinterklaasvoorstelling

inspel PICT0017

SINTERKLAASVOORSTELLING

Roelant en Madeleine spelen een interactieve Sinterklaasvoorstelling op verschillende locaties, scholen en instellingen. De voorstelling belooft een feest voor oog en oor te worden! Zij maken bij deze voorstelling ook gebruik van een poppenkast en een schimmenspel. De essentie van het Sinterklaasfeest wordt uitgespeeld op een manier die het geloof in Sint en Piet overeind houdt, als tegenwicht aan de vercommercialisering van dit feest.

Mop en Malle verheugen zich er enorm op dat ze hun schoen mogen zetten, als Sinterklaas in het land is. Ze stoppen allebei een wens in hun schoen en zetten die bij de schoorsteen... Zouden Sint en Piet hun wens verhoren? Ze zingen en spelen Sinterklaasliedjes en gaan vol spanning en verwachting slapen. En ja, Sint en Piet komen langs hun gezellige huisje! Maar wat ze met de wensen van Mop en Malle doen?!?

Deze muzikale, kunstzinnige en fijnzinnige voorstelling van ongeveer een uur is geschikt voor klein en groot en iedereen die jong van hart is. Kijk, luister, zing mee en heb veel plezier om Mop en Malle, die alles uit de kast halen om er een onvergetelijke belevenis van te maken!

 

NB: Deze voorstelling spelen we alleen nog op vraag - voor november/december kun je vanaf nu boeken!

Schrijf je in