Sinterklaasvoorstelling

Voorstelling 'GLOEIEN'

In de Sinterklaastijd speelt Madeleine een interactieve voorstelling op verschillende locaties, scholen en instellingen. De voorstelling belooft een feest voor oog en oor te worden! Zij maakt bij deze voorstelling gebruik van clownsspel, harpspel, poppenspel en schimmenspel. De essentie van het Sinterklaasfeest wordt uitgespeeld op een manier die het geloof in Sint en Piet overeind houdt, als tegenwicht aan de vercommercialisering van dit feest.

Malle en de kat Leopold verheugen zich er enorm op dat ze een schoen bij de schoorsteen mogen zetten, als Sinterklaas in het land is. Malle stopt een wens in haar schoen... Zouden Sint en Piet deze wens verhoren? Ze zingt en speelt Sinterklaasliedjes en gaat vol spanning en verwachting slapen. Maar wat er met de wens gebeurt? Dat wordt nog een hele verrassing voor de kat en voor Malle!

Deze muzikale, kunstzinnige en fijnzinnige voorstelling is geschikt voor klein en groot en iedereen die jong van hart is. Kijk, luister, zing mee en heb veel plezier om Malle en de kat, die alles uit de kast halen om er een onvergetelijke belevenis van te maken!

Deze voorstelling is geschikt voor families, scholen en instellingen. Er is een versie die geschikt is t/m 5 jaar en een versie die geschikt is vanaf 6 jaar. De voorstelling is vanaf nu te boeken voor de periode vanaf dat Sint in het land is, t/m de Sinterklaasviering.

Kijk ook op mijn voorstellingensite: voorstellingvoorkinderen.nl

Schrijf je in