Voorstelling 'GROEIEN'

Malle vindt een koffer en doet daar van alles mee, totdat ze ontdekt dat die open kan... van het één komt het ander en ze komt van het ene wonder in het volgende terecht! Zo hoort ze een bijzonder geluid en dat blijkt van een bijzonder instrument te zijn. En ze raakt bevriend met Eend! Samen maken ze van alles mee. Eend heeft ten slotte nog een hele leuke verrassing voor haar en het wordt een gezellig en muzikaal feest op het podium!

Het decor is mooi om naar te kijken. De instrumenten zijn boeiend om te zien en prettig om te horen. De muziek en het verhaal zijn eenvoudig te volgen en er wordt minimaal tekst gebruikt. Malle ziet er vrolijk uit. Haar spel is clownesk - toch ademt de voorstelling rust uit. Het publiek geniet van de aankleding van het geheel en kan actief of passief de ogen en de oren de kost geven. De kinderen zijn enorm betrokken bij het verloop van het spel en zij lachen veel om de malligheden die ze zien!

Deze voorstelling spreekt jonge kinderen aan in de leeftijd van peuters en kleuters. Maar ook volwassenen worden in hun positieve stemming aangesproken. Daarom is de voorstelling geschikt voor zowel schoolklassen t/m groep 2, als voor gezinnen met jonge kinderen. Een jongetje zei: "Ik vond de voorstelling 'knetterleuk'!" Ouders gaven terug aan de juf van hun kinderen: "Deze clown kan echt spelen zoals onze kinderen doen. Ze speelt het niet".

'Groeien' wordt van maart t/m september gespeeld - rond Pasen wordt de voorstelling in Paassfeer gespeeld.
De duur is ongeveer 40 minuten - deze tijdsduur kan worden aangepast indien gewenst.
Neem contact op voor de actuele inkoopprijs.

 

Kijk ook op mijn voorstellingensite: voorstellingvoorkinderen.nl

Schrijf je in