Vrouwencursussen met Madeleine

Mijn motto voor dit werk is: 'zoeken naar de zin van zielenroerselen'. Je kunt last hebben van je 'levensdrama's', maar je kunt er ook lust aan beleven! Tijdens een training of coaching ga je op speelse en lichte wijze om met wat jou anders tegenwerkt, zodat je er een andere verbinding mee krijgt. Deze is prettiger voor jezelf en voor je omgeving. Daardoor krijg je zelf meer plezier in wie je bent. Daarnaast krijg je praktische handvatten aangereikt om uit de emoties op te diepen wat wezenlijke kwaliteiten voor je zijn, welke waarden je belangrijk vindt en wat jouw idealen zijn. Daarmee te spelen en te delen, werkt bevrijdend. Bovendien geeft het spelen vanuit verschillende kunstvormen zoals clownerie, dans, beweging en eventueel muziek, nieuwe inspiratie en enthousiasme voor je dagelijkse leven en werk. Je bestaan wordt er steviger, sappiger, luchtiger, lichter en warmer door. Je gaat samenvallen met jezelf, stralen in wie je wezenlijk bent en het wordt je duidelijk wat je werkelijk wilt.

Speelse Levenskunst - nu voor gemengde groepen

Verrijk en verdiep je leven door op speelse wijze de kunst van het leven te onderzoeken... Onderzoek vanuit verschillende invalshoeken wie je bent en wat je wilt. Deel je ervaringen met een aantal anderen, die vanuit hun eigen intentie ditzelfde traject gaan. Herken je in de overeenkomsten en laat je verrassen door de verschillen. Ervaar de inspirerende en lichte vorm van clownswerk en de bevrijdende werking daarvan!


Kosten: 800 euro als je alle acht keren wilt doen.
Voor een enkele dag betaal je 110 euro.
Data : zie agenda


Je kunt ook beginnen met een dag ter kennismaking:
Bijvoorbeeld de speeldag 'Speel wie je bent' 
Datum: zie agenda!
Kosten: 110 euro

Speeldag 'Levenslust & Lol'
Heb je zin om voluit plezier te beleven door verschillende spelvormen aan te gaan die levenslust en lol opdiepen? En om de bevrijdende werking van clownswerk te ervaren? Met ernst en humor doen we eenvoudige oefeningen en acts, zodat je (weer) voelt waar je lachspieren zitten!!! Verfrist en opgewekt ga je naar huis en kun je nog lang nagenieten van de ludieke ervaringen van deze dag en van prettige ontmoetingen met anderen.
Mocht je hier belangstelling voor hebben: laat even weten, dan vinden we een datum.

NB: Als je eerst gratis kennis wilt maken met mij en mijn manier van werken, dan kun je deelnemen aan een gratis kennismaking. Mocht er geen op de site vermeld staan: laat dan even weten als je interesse hebt, dan vinden we een nieuwe datum! Je kunt ook aan 'Speel je clown tevoorschijn' deelnemen ter kennismaking.
Neem contact op voor de eerstvolgende gratis kennismaking 

Schrijf je in